Vegourmet - det medvetna matmagasinet

  • Nyheter
  • Artiklar
  • Recept
    • Samarbeten
    • Kontakt
  • Ladda ner Plantry
  • Sök

MAI TAI MED KOKOSOLJA

1 cocktail  /  5 min  / Från Vegourmet No 6/2016

Till denna drink använder vi tekniken fat-washing som du läser om här!. En perfekt kokos-ig mai tai får du genom att smaksätta romen med kokosolja. Succé!

Ingredienser
4 cl
mörk rom, smaksatt med kokosolja
15 cl
färskpressad apelsinjuice
1 cl
färskpressad limejuice
1 cl
röd grenadine
2 cl
cointreau
 
mycket is
Gör så här
grundreceptet" />

Smaksätt romen med kokosolja enligt instruktioner i enligt grundreceptet

Blanda samtliga ingredienser i ett glas.

Fyll ett annat glas med is och häll på drinkblandningen. Servera.

Vegoinspiration, läckra recept & gröna tips – skriv upp dig på vårt

Nyhetsbrev

Liknande recept

Pickle & tonic cocktail
Tonka Julep
DET VÅRAS FÖR MOJITO
RAW MOUSSETRYFFEL
Frukostbanoffee
FROSÉ
COLD BREW MED RÅGWHISKY & APELSIN
TARTELETTE MED VIT CHOKLADGANACHE, SÖTSURA BJÖRNBÄR & SALTROSTAD VALNÖT
KARAMELLMOUSSETÅRTA MED CHAGA & CHOKLAD
BÖNPIROG MED MANDLAR & CHILI
GLASDESSERT MED HJORTON, SAFFRAN & VIT CHOKLAD
BANANBRÖD MED PARANÖTTER

@vegourmetmagasin
Följ oss på Instagram!

Vegourmet

Kontakta oss

hej@vegourmet.se

© 2021 Filibaba AB