Vegourmet - det medvetna matmagasinet

  • Nyheter
  • Artiklar
  • Recept
    • Samarbeten
    • Kontakt
  • Ladda ner Plantry
  • Sök

CASHEWPARMESAN

1 liten burk  /  5 min  / Från Vegourmet No 2/2016 text: Amanda Hellberg, foto: Eveline Johansson

Den här parmesanen görs snabbt och enkelt på cashewnötter. Använd generöst på alla pastarätter!

Ingredienser
1 dl
naturella cashewnötter
2 ½ msk
b-jästflingor, hittas bland annat i hälsokostbutiker
½ tsk
örtsalt
Gör så här

Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör till ett fint pulver.

Förvara i lufttät burk, håller i cirka tre veckor i kylen.

Vegoinspiration, läckra recept & gröna tips – skriv upp dig på vårt

Nyhetsbrev

Liknande recept

BLOMKÅLSTORTILLAS MED SVARTA BÖNOR OCH GUACAMOLE
Gnocchi med bönfrikadeller
Juicespånsburgare
SVAMPBOLLAR MED SVARTA BÖNOR
UMAMISPÄCKAD VALNÖTSPASTEJ
POTATISPIZZA MED RÄDISOR & ÖRTOLJA
KÖFTE & AUBERGINE I PITABRÖD
HALLON- & CITRONCHEESECAKE
CHOKLAD- & KAFFETRYFFEL
Falafelvåfflor
GRÖNSAKSSOPPA MED QUINOA
GRUNDRECEPT FÖR VEGANSK MAJONNÄS

@vegourmetmagasin
Följ oss på Instagram!

Vegourmet

Kontakta oss

hej@vegourmet.se

© 2021 Filibaba AB