Vårt tjusiga vårnummer går i sötsakernas tecken och är dessutom fullt av massa gott och matigt! Vi välkomnar sparrisäsongen med öppna armar, räddar vegopåsken med bästa fikarecepten, besöker ett svenskt sockerbruk, lagar mumsiga pizzor helt utan ost i sikte och guidar till bästa sätten att ersätta ägg. Dessutom blir det middag på 20 minuter, härliga gröna burgare av Martin Nordin, vårens bästa drinkar och en massa, massa mer! En liten tjuvkik på numret hittar du här!
Vårens bästa söta – De enda recept du behöver för vårens söta äventyr! Ett par recept som kommer ta dina veganska bakverk till nästa nivå, och kanske till och med göra ditt liv lite mer fulländat.
Sparris & vårkompisarna – Även om den tidiga våren inte skänker särskilt mycket nytt i råvaruväg, känner vi en tydlig vittring av en ny säsong. Lyckligtvis är en av de första godsakerna som gör entré en klar favorit. Välkommen sparrisen!
Vem behöver ägg egentligen? – Två frukostfavoriter och två efterrättsklassiker där ägg traditionellt sett spelar en betydande roll. Det här är riktigt goda, växtbaserade varianter, som står stadigt på egna ben.
Vårdrinkar – att blanda i säsong – Vad sägs om den kanske godaste mojiton du någonsin smakat, en spritzer med egengjord grenadine, eller en alkoholfri drink med tillräckligt mycket sting för att utklassa vad som helst med sprit i?
Jävligt god pizza – Vegobloggaren Jävligt gott föredrar att göra sina veganska pizzor utan ost, och istället använda olika krämer och puréer samt olivolja, detta ger den rätta svulliga och krämiga kontrasten till de knapriga kanterna och smakrika tillbehören.
Middag på 20 minuter – Ni vet de där dagarna när middagen inte får ta särskilt mycket tid i anspråk? Vi tycker att man har rätt att äta något gott då också.
Älskade, hatade socker – Svenskarna är världskända för sin fikakultur och tar gärna en kaka till kaffet. Samtidigt blir allt fler människor skeptiska mot det vita sockret. Vegourmet hälsade på i Sveriges sötaste fabrik.
Mästerlig risotto – Av allting gott man kan göra med ris kvalar en klassisk risotto helt klart in på vår topplista. Ge risotton den kärlek, passion och det tålamod den kräver, vi lovar att den kommer ge tillbaka i form av en helt fulländad middag.

Fyra nya påskfavoriter – Oavsett om du bara tänkte njuta av någon dag ledigt, eller gå all out med en uppdukad buffé i påsk, har vi ett par trevliga recepttillskott till dig.
Och en massa annat gott….
Ute i butik 4 april
Prova 3 nr för 165 kr, och få nya numret hem i brevlådan inom 1-3 dagar! (Välj nr 3/2017 som startnummer)