Lagom till BBQ-säsongen kickar igång kommer Oumph! med tre nyheter som passar perfekt på sommarens grillfester. Vad är det då för produkter som lanseras?
The Oumph! Burger
En premium och ”rare” burgare – för alla burgarälskare. Den är gjord på sojabönor, och får sin fina färg från rödbetor.
Sticky Smokehouse Oumph!
Härligt kladdiga ribs-liknande filéer täckta i en rökig BBQ-sås. En vinnare på grillen i sommar.
Oumph! färs
En formbar växtbaserad färs som fungerar lika bra att forma till bullar eller burgare, som att ge rätt textur och tuggmotstånd i en klassisk bolognese, lasagne eller fredagens tacos.
Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress berättar:
– Oumph! har med tidigare lanseringar visat att våra produkter har förmågan att driva nya målgrupper att äta växtbaserat. Dessa produkter är inga undantag, och vårt mål att de ska väcka intresse även utanför vegan- och vegetarianmålgruppen.
Han fortsätter:
– Detta är strategiskt viktiga lanseringar för oss, och vi vill med dessa produkter på allvar ta upp kampen mot de etablerade varumärkena i kategorin genom att bredda vårt sortiment. Nyckeln till framgång är alltid smak och textur, och jag tycker att alla tre av dessa produkter tillför något för våra kunder.
Produkterna lanseras v. 19.